Benvenuto!

När vi fick erbjudandet att åka på en så kallad "Business Trip" så var valet självklart. Okej, några minuters irritation över det engelska namnvalet blev det första intrycket. Vi bor trots allt i Sverige fortfarande. Hursomhelst, vi beslöt oss att åka till världens huvudstad Rom. Vi båda var säkra på att det skulle kunna bli en toppenresa men för att få åka måste resan ha något syfte. Dricka pilsner och se på fotboll räcker tyvärr inte. Efter några timmars betänketid så kom vi fram till att en resebroschyr som är inriktad på budgetresenärer skulle vara en bra idé. Så vi skrev ihop en kort beskrivning om hela projektet och visade för Education Manager Henrik. Han tyckte det var en bra idé och lät oss köra på den.

På denna blogg kommer ni kunna följa allt som berör resan och annat som handlar om Rom/Italien. Vi kommer att uppdatera med bilder och texter från våra förberedelsetillfällen, nyheter från Rom eller Italien som känns relevanta och delar av vår färdiga planering. Självklart kommer vi att föra dagbok när vi väl är på plats nere i den Italienska huvudstaden. Hur regelbunden uppdateringen kommer bli får framtiden utvisa, men allt matnyttigt kommer dyka upp så småningom. Inget intressant kommer undgå er helt enkelt.

Inom en snar framtid kommer en presentation av oss resenärer att dyka upp följt av några nyheter och rapport från början på planeringen. Ni får hålla tillgodo med detta inlägg så länge, men det sägs ju att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Ciao!

/ Ryss & Löffa

RSS 2.0